Reserveren   
Nieuwsbrief   
Referenties   
Feedback   Nieuws

Op 12 april 1984 openden wij de deuren van ons mooie restaurant aan de Langestreek. Vandaag de dag is La Gondola een begrip geworden in Lemmer en ver daarbuiten. Kwaliteit, verse ingrediënten, puur koken, bijzondere wijnen en elke dag verrassende tijdelijke gerechten is waar wij al 40 jaar voor staan. Vier deze bijzondere dag, 12 april, met ons mee – voor onze gasten staat een mooi glas prosecco klaar – en hef het glas op het rijke verleden en de gastvrije toekomst. Wij heten u een warm welkom. Agostino, Ymelda, Stefano, Valentina en Marco

Buona Pasqua

Wij wensen iedereen Mooie Paasdagen . Geniet in elk opzicht .
Familie Panebarco & team Ristorante La Gondola .

 

1e en 2e Paasdag geopend vanaf 11.00 uur voor lunch en diner .

 

Geniet van de feestelijke dagen

Dit zijn onze openingstijden

Kerstavond v.a 17.00 uur
1e Kerstdag v.a. 17.00 uur
2e Kerstdag v.a. 17.00 uur
27 december t/m 30 december v.a. 11.00 uur
Oudjaarsdag zijn wij vrij dus gesloten
Nieuwjaarsdag v.a. 17.00 uur geopend 

CHRISTMAS FAMILY DINER 2022

24 december Kerstavond v.a. 17.00 uur 

25 december 1e Kerstdag v.a. 17.00 uur 

26 december 2e Kerstdag v.a. 17.00 uur

Zie hier ons Christmas Family Diner 2022

CHRISTMAS FAMILY DINER 2021

Kerstmiddag geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur, afhalen tot 20:00 uur.

1e Kerstdag geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur, afhalen tot 20:00 uur.

2e Kerstdag geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur, afhalen tot 20:00 uur.

 

Wij wensen u prettige Kerstdagen en een gezond en bewust 2022.

 

Zie hier ons Christmas Family Diner

3-GANGEN MENU - speciaal voor u geselecteerd!

Wij hebben weer een heerlijk 3-gangen keuze menu voor u samengesteld om op te halen. Ophalen doet u tot 20.00 uur bij pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer. Het complete 3-gangen keuze menu bestaat uit:

VOORGERECHT

Gamba’s met paddenstoelen, Parmezaase kaas, rucola e balsamico stroop
OF
Rundercarpaccio met Italiaanse dressig of truffelmayonaise

HOOFDGERECHT

USA kogelbiefstuk met strogaoff saus en haricots verts omwikkeld met spek
OF
Gebakken zalmfilet met spinazie en Hollandaise saus

DESSERT

Tiramisu met crumble, hazelnoten, chocolade koffiebonen en koffiesiroop
OF
Profiteroles (chocolade soesjes in witte chocolade mousse)

Dit heerlijke menu kost 29,50 per persoon.

Blijf op de hoogte van eventuele veranderingen of nieuwe menu’s op onze afhaal website: afhalenlagondola.nl/promotie
Trouwens, u kunt ook de populaire proeverij weer bestellen!

Vanaf 5 juni 2021 nieuwe openingstijden

ZOMER BIJ RISTORANTE PIZZERIA LA GONDOLA

LEMMER- Aanstaande zaterdag 5 juni 2021 gaan eindelijk ook weer de deuren open van ristorante pizzeria La Gondola in Lemmer. Vanaf 11.00 uur geopend voor lunch, afhalen, diner en natuurlijk het terras. 7 dagen in de week geopend van 11.00 tot 22.00 uur.

Diner
Lekker dineren kan op uw gemak in 2 avonddelen namelijk van 17.00 uur tot 19.30 uur en van 19.30 – 22.00 uur. Om 22.00 uur zijn wij verplicht om de deuren te sluiten.

Voor het dineren binnen is reserveren noodzakelijk, voor het terras is dit niet nodig.

Ga naar:
Bestellen en afhalen.
Reserveren voor in het restaurant.
Solliciteren naar een van onze leuke functies.

Handjes zijn hard nodig. Wij komen graag in contact  met mensen die er plezier aan beleven om bij ons aan het werk te gaan.

KINGSDAY 2021

Wij zijn happy want wij zijn geopend op Koningsdag van 12 – 20.30 uur zodat u deze dag de lekkerste gerechten kunt afhalen. Heerlijk genieten op deze nationale vrije dag. Wij zijn vooral ook blij u te kunnen melden dat wij vanaf woensdag 28 april ons terras weer mogen openen. Dit is van 12-18 uur. En u hoeft daarvoor niet te reserveren. Gewoon kijken naar een vrij plekje en genieten van misschien wel een vers getapt biertje.

De dag voor het nieuwe jaar....

Elke dag van het jaar zijn wij geopend voor lunch, diner en afhalen. Dit jaar mochten wij meerdere periodes niet geopend zijn door de Covid-19 maatregelen. In die tijd was het fijn dat jullie bij ons konden afhalen en wij dank iedereen die ons daarmee gesteund heeft. De enige dag dat wij er zelf voor kiezen om gesloten te zijn is Oudjaarsdag. Wij gunnen het team van La Gondola een gezellig uiteinde. Op nieuwjaarsdag bent u weer van harte welkom voor het afhalen van de kwaliteit van La Gondola.

Kerstmenu 2020

Ondanks dat wij u dit jaar niet kunnen laten genieten zoals wij gewend waren te doen afgelopen jaren, willen wij u wel graag thuis laten genieten van onze heerlijke gerechten. Daarom hebben wij een speciaal Kerstmenu samengesteld. U kunt daarbij kiezen uit een 3-gangen of 4-gangen menu. Het Kerstmenu kunt u bij ons afhalen op Kerstavond, Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag en de zondag na Kerst. Wij wensen u alvast heerlijke dagen met een beetje pizzeria ristorante La Gondola bij u thuis. Geniet ervan, thuis met elkaar.

Bekijk hier het Kerstmenu van La Gondola!

2 dagen tijdelijk gesloten in verband met....

LET OP!
Maandag 30 november en dinsdag 1 december zijn wij gesloten.
Bestel dit weekend je favoriete gerechten op afhalenlagondola.nl want aanstaande maandag en dinsdag moeten jullie ons even missen. Wij krijgen namelijk een nieuwe vloer. Deze vloer komt bij onze open keuken en is vloeistof dicht. Woensdag 2 december kun je weer bij ons komen afhalen.

Voor in het weekend: heerlijk 3-gangen keuzemenu om af te halen!

LEMMER – Verwen jezelf, schenk het aan een ander, geniet als gezin of met vrienden en familie. Elk weekend – en voor ons is dit 3 dagen lang op vrijdag, zaterdag en zondag – serveren wij een heerlijk 3 gangen-menu om af te halen. Geniet van dit heerlijks, uiteraard super vers bereid. Kijk snel naar het actuele menu op afhalenlagondola.nl/promotie

Ons 3 gangen weekend-menu bieden wij aan voor 24,50 per persoon 

Geniet ervan, 

Familie Panebarco, team La Gondola Lemmer 

Proeverij voor 2 (of meer) personen

Mis je de vrijdagmiddagborrel met collega’s? Weekend vieren met wat gezelligheid van hapjes? Bestel dan onze proeverij! Ook lekker als voorgerecht trouwens. Dit is een oogstrelende, smaakvolle selectie van onze warme en koude voorgerechten. Prijs per persoon bij minimaal 2 personen is 19,50 p.p. Bestellen doe je via onze afhaalsite: afhalenlagondola.nl

Altijd verser dan vers

Wij onderscheiden ons graag door met superverse ingrediënten te werken. Zoals hier te zien is een grote verse tonijn, net uit de zee en met een lijn binnen gevist. Dit maakt onze passievolle koks blij, want zij werken ook graag met echte, verse producten. Een aanrader voor iedereen die van verse vis houdt. Lekker en gezond om rauw van te genieten of op de pizza of van de grill. We zien u graag in ons restaurant voor onder andere deze lekkere verse vis

. verse-vis-lagondola-lemmerverse-tonijn-koks-lagondola-lemmerverse-vis-lagondolaverser-dan-vers-tonijn-lagondola-lemmer

Einde shifts, u bent weer welkom wanneer het u uitkomt!

Blij zijn wij u te kunnen melden dat wij nu meer dan 30 mensen in ons restaurant mogen ontvangen. U kunt op het moment dat het u uitkomt weer bij ons dineren in het restaurant of op het terras. Uiteraard blijft het goed om te reserveren.

Helaas zijn wij gestopt met de kortingskaarten, deze zijn vanaf 8 juli 2020 niet meer geldig.

CHECK-WIJZER

Voor de volledigheid, hierbij de info van Horeca Nederland welke u ook in ons restaurant kunt terugvinden.

checkwijzer-horeca-nederland

GENIET-WIJZER

Gezien de maatregelen die gelden bij het weer opengaan van de horeca, hebben wij een geniet-wijzer gemaakt om u duidelijkheid te geven over hoe wij hiermee omgaan en werken. Het is anders dan u gewend was, we vertrouwen op uw begrip. Is er iets onduidelijk, vraag het tijdens uw bezoek of bericht ons via de contactpagina.

geniet-wijzer-la-gondola

EINDELIJK WE GAAN OPEN

Wij willen als Familie Panebarco samen met al onze collega’s iedereen bedanken voor alle persoonlijke telefoontjes, mails en berichten om ons te steunen in deze bizarre tijden van omwenteling. 

Vanaf  dinsdag 19 mei 17  uur hebben wij onze deuren geopend voor het afhalen van onze verse pizza’s, pasta’s, broodjes, voorgerechten en diverse hoofdgerechten. 

Wilt u dus lekker thuis genieten?  Bestellen kan eenvoudig en snel via afhalenlagondola.nl 

EINDELIJK WE GAAN OPEN met ons Ristorante Pizzeria La Gondola in Lemmer 

Met het  afhalen is de route ingezet om per 1 juni 2020 “normaal” onze deuren als Pizzeria Ristorante La Gondola te openen.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je opnieuw te laten beleven wat kwaliteit en gastvrijheid is.

Wij begrijpen dat de aangepaste werkwijze nieuw voor u is en vertrouwen op uw begrip. Deze Geniet-wijzer hebben wij ontwikkeld om de continuïteit, kwaliteit en gastvrijheid van ons familiebedrijf te borgen.

Open voor afhalen

Start dinsdag 19 mei vanaf 17:00 uur 

Ristorante Pizzeria La Gondola geopend voor afhalen pizza’s, pasta’s & meer. 

LEMMER- Ristorante Pizzeria La Gondola start weer op en opent dinsdag 19 mei vanaf 17:00 uur voor het afhalen van lekkere voorgerechten, verse pizza’s, pasta’s, vlees- en visgerechten. 

Afhaal-openingstijden: 

Maandag tot en met vrijdag 17:00 tot 20:30 uur 

Zaterdag, zondag en tijdens feestdagen 12:00 uur tot 20:30 uur 

Bestel s.v.p. uitsluitend via onze service-app 06 4905 0806 of telefonisch 0514 56 4747 

De afhaalgerechten kunt u vanaf dinsdag bekijken op afhalenlagondola.nl.

We vertrouwen erop dat met het afhalen een weg kan worden ingezet om zo snel mogelijk weer “normaal” onze deuren als Pizzeria Ristorante La Gondola te openen en onze gasten te verwelkomen om ze opnieuw te laten beleven wat kwaliteit en gastvrijheid is. Wij kijken ernaar uit. 

Familie Panebarco en alle collega’s

Maatregelen verlengd

LEMMER- Op last van de Rijksoverheid als maatregel tegen de verspreiding van het corona-virus zijn de maatregelen verlengd en daardoor zijn wij tot en met 19 mei 2020 NIET GEOPEND.

We vinden het oprecht jammer om u niet te kunnen verwelkomen op dit moment en bereiden ons nu optimaal voor om u na 19 mei 2020 weer te kunnen verwelkomen.

Wij vertrouwen erop u binnenkort in goede gezondheid weer te kunnen ontmoeten in onze Pizzeria Ristorante La Gondola in Lemmer.

Pas op uzelf en elkaar,

Namens alle collega’s,
Buona giornata, Arrivederci

NIET GEOPEND

LEMMER- Op last van de Rijksoverheid als maatregel tegen de verspreiding van het corona-virus zijn wij tot en met 28 april 2020 NIET GEOPEND.

We vinden het oprecht jammer om u niet te kunnen verwelkomen op dit moment en bereiden ons nu optimaal voor om u na 28 april 2020 weer te kunnen verwelkomen.

Wij vertrouwen erop u binnenkort in goede gezondheid weer te kunnen ontmoeten in onze Pizzeria Ristorante La Gondola in Lemmer.

Pas op uzelf en elkaar,

Namens alle collega’s,
Buona giornata, Arrivederci

Agostino, Ymelda, Stefano, Valentina en Marco Panebarco 

P.S.: Om de gezondheid van niemand in gevaar te brengen hebben wij als familie besloten
om NIET OPEN te gaan voor afhalen.

San Valentino

SAN VALENTINO ? BIJ LA GONDOLA IN LEMMER

LEMMER – Vrijdag 14 februari zijn alle geliefden, de verliefden en de mensen die zich opnieuw verliefd willen voelen, van harte welkom voor een romantische lunch en/of diner.

We serveren geen special SAN VALENTINO-menu, maar geven jullie de ruimte om samen een keuze te maken uit onze menukaart vol met pizza’s, pasta’s, salades, vlees, vis en vegetarische gerechten. Naast de uitgebreide lunch- en menukaart presenteren wij elke dag VERSE dagspecials. Na afloop samen genieten van al het heerlijke zoete uit onze dessertkaart.

LIEVER THUIS GENIETEN? Dat kan natuurlijk, al onze gerechten zijn geschikt om af te halen. Omwille van de kwaliteit van onze pizza’s, pasta’s, salades, vlees, vis en vegetarische gerechten bezorgen wij niet.

? Reserveren is gewenst en kan hier:
https://www.pizzerialagondola.nl/reserveren
of via de service-app: 06-49050806

Beeldmateriaal is een Valentijnskaart uit het jaar 1909
Bron ciaotutti.nl

Vacature: Chef-kok

Wij zoeken een ervaren Chef-kok. Lees meer op de pagina vacatures of check hier de advertentie.chef-kok-voor-la-gondola

Oudjaarsdag niet geopend

Wij zijn u 364 dagen per jaar van dienst. U kunt vanaf 11:00 uur terecht bij ons voor lunch of diner, 1 dag per jaar zijn wij niet geopend. Dit is oudjaarsdag. Houdt u er alstublieft rekening mee dat het hele team van La Gondola deze laatste dag van het jaar privé invult wat betekent dat het restaurant gesloten zal zijn die dag. Wij zien u dan graag op de allereerste nieuwe dag van het jaar. Fijne jaarwisseling gewenst!

Laatste shift Annemarie op Hemelvaartsdag

Vandaag zwaaien we Annemarie Coehoorn uit

ANNIE BEDANKT 

LEMMER – Na 20 jaar trouwe dienst nemen we vandaag afscheid van Annemarie Coehoorn. Door de jaren heen ontwikkelde Annie zich tot een zeer gewaardeerde gastvrouw en het vaste gezicht bij binnenkomst. Gewaardeerd door de vaste gasten en haar collega’s. Binnen het team van Pizzeria Ristorante La Gondola gold zij als een baken van kennis voor haar collega’s.

De familie Panebarco ziet Annemarie als het boegbeeld van: kennis, passie, dienstbaarheid en bovenal gastvrijheid. 

“Het is een goede ontwikkeling en logisch Annemarie na 20 jaar ervoor kiest om ons team te verlaten om zichzelf elders verder te ontwikkelen,” aldus de familie Panebarco. “Als familie zijn wij dankbaar voor haar jarenlange inzet en toewijding. Het mag je goed gaan. Arrivederci”

 Annemarie haar laatste shift voor Pizzeria Ristorante La Gondola is vandaag 30 mei van 16.00 uur tot 20:00 uur!

Ervaren Chef voor onze gastvrije bediening

KIJK EENS VERDER DAN JE NEUS LANG IS…

“Om onze kwaliteit en continuïteit te waarborgen, blijven wij investeren in mensen met een hart voor gastvrijheid, kwaliteit en dienstbaarheid.”

Agostino Panebarco

Eigenaar pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer

Mensen zijn het kloppend hart van pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer en als eigenaar heeft hij veel jonge mensen hun eerste werkervaring geboden. 

“Het werken is de horeca is enerverend, leerzaam en sociaal. Bij toekomstige werkgevers is werkervaring een pré. Wanneer je werkervaring in de horeca hebt opgedaan, versterkt dit je positie in toekomstige functies. Talenten als sociaal gedrag, doorzettingsvermogen, flexibiliteit en empatisch vermogen worden aangeboord en verstevigd,” aldus eigenaar Agostino Panebarco.

“Wij hebben de ruimte en kennis in huis om jonge mensen werkervaring op te laten doen. Dit kan starten in de afwas bijvoorbeeld, maar ook in functies binnen de schoonmaak, de keuken en in de bediening. Dit kan als parttimer naast een opleiding, als vakantie-kracht en zelfs als fulltimer bijvoorbeeld in een werk/leer-traject. Wij vinden het belangrijk om onze kennis door te geven aan de nieuwe generatie en nogmaals: werken bij La Gondola is een pré op je CV.”

Dat de familie Panebarco een goede werkgever is, blijkt wel uit het feit dat de meeste vaste gezichten er meer dan 11 jaar werken en sommigen zelfs meer dan 25 jaar.

“Ik geef mensen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen, draag mijn kennis en kunde over, investeer en laat mijn mensen leren in plaats van te jammeren als er eens iets misgaat. We ontvangen 7 dagen in de week meer dan 250 gasten per dag voor lunch en diner en om onze kwaliteit en continuïteit te waarborgen, blijven wij investeren in mensen met een hart voor gastvrijheid, kwaliteit en dienstbaarheid. De topprestatie die mijn mensen elke dag leveren, zie ik, voel ik en het mooie is eigenlijk hoef ik alleen maar bij te sturen en te coachen.”

Wil je werken, jezelf ontwikkelen? Bel mij: 06 29 02 61 08

Agostino Panebarco

Naast een ERVAREN CHEF VOOR ONZE GASTVRIJE BEDIENING m/v

hebben wij de volgende vacatures open staan:

-Barkeepers (parttime/fulltime)

-Bediening (parttime/fulltime)

-Interieurverzorgers (parttime)

-Afwastoppers

-Holiday Horeca Lovers (vakantiewerkers)

Hier meer info over alle vacatures.

LEMMER-Pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer is een succesvol familiebedrijf wat al 35 jaar in handen is van de Familie Panebarco. De sfeer is open, gastvrij en  gericht op het leveren van kwaliteit. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse ingrediënten, dagverse specials en met een zeer uitgebreide lunch- en menukaart. Het restaurant biedt plaats aan 250 gasten. Het is ons streven om de continuïteit te borgen door te blijven investeren in mensen met een hart voor gastvrijheid, kwaliteit en dienstbaarheid.

Pizzeria ristorante La Gondola bestaat 35 jaar

LEMMER-Pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer is een succesvol familiebedrijf wat dit weekend 35 jaar in handen is van de familie Panebarco. De sfeer is open, gastvrij en gericht op het leveren van kwaliteit. “35 jaar is een lange periode, 364 dagen per jaar zijn wij geopend en staan wij als familie met onze collega’s klaar om onze gasten een positieve herinnering mee te geven. Ik ben dankbaar voor al onze vaste gasten die keer op keer hun waardering uitspreken voor onze gastvrijheid en kwaliteit. De loyaliteit van onze gasten aan mij, mijn familie en onze collega’s verwondert mij nog elke dag, zelfs na 35 jaar,” aldus eigenaar Agostino Panebarco.

Kwaliteit
Er wordt bij Pizzeria Ristorante La Gondola uitsluitend gewerkt met verse ingrediënten, dagverse specials, een zeer uitgebreide lunch- en menukaart en het restaurant biedt plaats aan 250 gasten. Reserveren is gewenst.

LIVE Eros Ramazzotti en zijn band

Familie Mulder uit Lemmer wint 2 kaarten door de referentiekaart in te vullen

Lemmer- Op 3 april staat de Italiaanse superster Eros Ramazzotti met zijn band in de Ziggo Dome in Amsterdam. De familie Mulder uit Lemmer heeft 2 kaarten gewonnen door simpelweg de referentie-kaart in te vullen. Met het invullen van de referentie krijgen wij als team de juiste feedback om onszelf elke dag te verbeteren. Kleindochter Venice heeft onder toeziend oog van Mama Valentina de trekking verricht. De kaarten zijn toeval of niet, prima terecht gekomen. Zij is een enorme fan van Eros. “Zondag 7 april vieren wij ons 35-jarig huwelijk en dit is een prachtig cadeau,” aldus mevrouw Mulder. Familie Panebarco en haar team wensen de familie Mulder een prachtig concert toe en feliciteren hen met hun 35-jarig huwelijk.

IRIS BEDANKT

Vandaag zwaaien we IRIS uit

LEMMER – Na 17 jaar trouwe dienst nemen we vandaag afscheid van Iris Schotanus. Door de jaren heen ontwikkelde Iris zich tot een zeer gewaarde gastvrouw en collega. Vaste gasten lopen met haar weg. Ze is een klassiek voorbeeld van oprechte
gastvrijheid en dienstbaarheid. Binnen het team van Pizzeria Ristorante La Gondola gold zij als vertrouwenspersoon voor haar collega’s.
De familie Panebarco ziet Iris als een levende afspiegeling van waar het team voor staat namelijk: Kennis, passie, dienstbaarheid en bovenal gastvrijheid.

‘’Het is een goede ontwikkeling en logisch dat Iris ervoor kiest om ons team te verlaten om zichzelf elders verder te ontwikkelen‘’ aldus de fam. Panebarco. ‘’Als familie zijn wij dankbaar voor haar jarenlange dienstbaarheid en toewijding‘’. Het mag je goed gaan.

Arrivederci

Iris haar laatste shift voor Pizzeria Ristorante La Gondola is vandaag 16 maart van 18.00 uur tot 22:00 uur!

#trouw #gastvrij #dienstbaar #irisbedankt

San Valentino - speciaal Valentijnsmenu

Menu di San Valentino –  quattordici febbraio 2019
En dat vieren wij natuurlijk. Wij nodigen jou en je geliefde van harte uit om San Valentino samen te vieren. Wij hebben een bijzonder San Valentino menu samengesteld voor € 29,50 per persoon. Kom je je geliefde verrassen bij ons?

Reserveer dan nu.

WIN GRATIS 2 KAARTEN

UNIEK WORLD-CONCERT – EROS RAMAZZOTTI

Lemmer- Op 3 april staat de Italiaanse superster Eros Ramazzotti in de Ziggo Dome in Amsterdam. Jij maakt gratis kans op 2 kaarten voor dit unieke eenmalige concert met Eros Ramazzotti en zijn band. 

Het enige wat je hoeft te doen, is komen eten, de referentiekaart invullen en inleveren tijdens uw bezoek aan onze pizzeria ristorante in Lemmer.

Deze oproep om deel te nemen aan het kwaliteitsonderzoek eindigt op 17 maart 2019. De gelukkige prijswinnaar van 2 kaarten voor het voor dit unieke eenmalige concert met Eros Ramazzotti en zijn band krijgt persoonlijk bericht. 

De enige dag

De enige dag dat Pizzeria Ristorante La Gondola in Lemmer de deuren gesloten houdt, is oudjaarsdag. Wel kunt u op nieuwjaarsdag vanaf 16 uur weer genieten in ons Italiaans specialiteitenrestaurant. Wij wensen u een fijne, veilige jaarwisseling en zien u graag in 2019 weer voor lunch en diner. Elke dag vanaf 11 uur kunt u bij ons komen genieten.

La Gondola sponsort Kerstloten-actie 2018

Kerst-bonnen promotie 2018
Gratis kans op mooie prijzen bij ondernemend Lemmer

LEMMER- Met maar liefst 23 ondernemers uit Lemmer is de Sint-actie 2018 – georganiseerd door de Ondernemers Vereniging Lemmer- welvarend van start gegaan. “Het is goed voor de bewoners van het dorp dat er zoveel ondernemers meedoen.
Wij als ondernemingsvereniging vertrouwen erop, door promoties zoals de Sint- en Kerst-actie te organiseren, dat mensen onderschrijven hoe belangrijk het is om de boodschappen in eigen dorp te doen. Om ons dorp leefbaar te houden is een gezond ondernemersklimaat noodzakelijk en wenselijk,” benadrukt Sjoerd de Jong, voorzitter van de Ondernemersvereniging Lemmer.

Met de slogan ‘’Wij doen mee’’ profileren de ondernemers met een poster in de etalage hun deelname. Meedoen is simpel en gratis. Bij elke aankoop van €10,- ontvangt u een lot. Vul uw telefoonnummer en adres in en deponeer uw lot in de inzameling-dozen bij Expert Bijlhout, Bruinsma kaas en noten, Jumbo Sjoerd de Jong, Remón Optiek, Spar Wesselius en Keurslager ’t Plein. In de etalage van Schulpen 1 kunt u zich vergapen aan de prachtige prijzen die u kunt winnen, beschikbaar gesteld door de deelnemende ondernemers.

De Sint-bonnen promotie loopt van 17 november tot en met 8 december 2018 en de Kerst-bonnen promotie van 9 tot en met 31 december en is mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van Brouwer woninginrichting  en Pizzeria ristorante La Gondola. Het totale prijzenpakket kent een waarde van €3.000,- en de winnaars krijgen telefonisch bericht na de trekking op 3 januari 2019 door Notaris Alberda te Lemmer.

Met uw aankopen bij: Jumbo Sjoerd de Jong, Bakkerij Breimer, Dijkstra Schoenen, Gort IJzerhandel, ‘t Anker 
wonen, mode, cadeau, Drogisterij Hak, Spar Wesselius, Primera, Expert Bijlhout, Horlogerie De Balans, Sake Store, LIFA by yvonne, Jannes Bruinsma 
noten, kaas en wijn, Rijwielhandel Boek, Pearl, Remón Optiek, Skipperland, Dierenkliniek, Vrieselaar, Snackbar Peter, Schulpen 1 (Schirm), Lady leads, Keurslager ’t Plein, Brouwer Woninginrichting doet u anderen en uzelf een plezier. Met uw aankopen blijft Lemmer heerlijk om te wonen, te leven en te werken. Dé manier om Lemmer te versterken.

Namens La Gondola: geniet van de Feestdagen!

KERSTMENU 2018 IS BEKEND, RESERVEER NU.

Ook dit jaar zal pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer weer een fenomenaal kerstdiner presenteren. Benieuwd waaruit het kerstmenu bestaat? Klik dan snel door naar de kerstpagina. Meteen reserveren? Klik dan door naar de reserveringspagina. Wij kijken ernaar uit en hopen u te mogen verwelkomen voor een mooi CHRISTMAS FAMILY DINER.

4-gangen menu voor 34,-

Pizzeria ristorante La Gondola bestaat 34 jaar

LEMMER – Pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer is een succesvol familiebedrijf wat dit weekend 34 jaar in handen is van de Familie Panebarco. De sfeer is open, gastvrij en gericht op het leveren van kwaliteit. En wie wat te vieren heeft trakteert. Uitsluitend dit weekend trakteert de Familie Panebarco haar gasten op een 4-gangen menu voor slechts 34,-. “Dit is een gebaar naar al onze gasten om onze waardering uit te spreken voor hun loyaliteit aan mijn familie, de kwaliteit die wij altijd willen leveren en de gastvrijheid van onze mensen.” aldus eigenaar Agostino Panebarco.

Kwaliteit
Er wordt uitsluitend gewerkt met verse ingrediënten, dagverse specials en met een zeer uitgebreide lunch- en menukaart. Het restaurant biedt plaats aan 250 gasten. Reserveren is gewenst. Dit weekend (13, 14, 15april 2018) het 4-gangen menu naar keuze voor slechts 34,- om het 34-jarig bestaan te vieren. De keuzegerechten voor het 4-gangen menu vindt u op  het speciale dagspecials-bordje.

Wheel of Parmesan!

Verser dan vers, eigengemaakt en bij u aan tafel geserveerd. Zo doen wij dat. Komt u ook proeven?

Uitzending passie en plezier !

Zaterdag was het zover. Om half 5 zaten wij voor de buis. U ook? Passie en Plezier bij RTL4 met in de hoofdrol pizzeria ristorante La Gondola Lemmer. U kijkt de uitgezonden film hier.
Kijkt u ook even in ons foto-album voor de foto’s van deze mooie dag voor ons als team.

LIVE voor RTL4

Goedendag, het is 6 december en wij zijn LIVE.

Er worden nu opnames gemaakt voor RTL 4 en de korte docu wordt 16 december uitgezonden v.a. 16.30 uur bij RTL 4.

Er wordt een kijkje gegeven in de keuken van dit familiebedrijf in Kerstsferen.
Met dank aan Bloomingnl voor de inrichting in kerstsfeer, de fotografie door Blooming Image, het team van RTL 4 en het team van Pizzeria Ristorante La Gondola Lemmer.
Script en eindredactie: Prana Vision Anthonie de Vries.

Unieke waarschuwingsborden 

Lemmer-Jaarlijks wordt menig collega van de bediening aangereden door mensen die fietsen op plaatsen waar ze niet mogen fietsen. Reden genoeg om twee unieke waarschuwingsborden te laten maken.
De unieke waarschuwingsborden doen waar voor ze gemaakt. Mensen zetten de fietsen eerder aan de kant en gaan lopend verder of nemen de fiets aan de hand mee. 
Een concept van Prana Vision Anthonie en Alita. Met onverwoestbare RVS standaards van Albert K meester in staal. De veiligheidsborden werden supersnel geleverd door Buko Nederland, Arjen van Vark.

RTL maakt opnames bij Pizzeria Ristorante La Gondola in Lemmer

LEMMER- Vandaag zijn er op uitnodiging van RTL 4 opnames gemaakt voor het RTL programma Plezier & Passie met het team van Pizzeria La Gondola.
 
Het complete fotoverslag volgt, net als het uitzendschema.
 
Het was een onvergetelijke dag waarbij het duidelijk is geworden dat naast uitstekend kunnen koken en bedienen, menig collega ook heel goed zou kunnen schitteren op het witte doek…

Pizzeria Ristorante La Gondola schenkt de beste rosé van de wereld!

LEMMER- De top onder de rose-wijnen is de Garrus van Château d’Esclans en is nu verkrijgbaar bij Pizzeria La Gondola in Lemmer. Sacha Lichine streek in 2006 neer in La Motte-en-Provence en kocht van een Zweedse familie Château d’Esclans. Sacha is de zoon van de wereldberoemde wijnmaker en schrijver Alexis Lichine. Het klinkt wellicht arrogant maar hij had als doel om de beste rosé van de wereld maken. Wanneer u deze rosé proeft begrijpt u waarom deze rosé de beste rosé is die men op deze aardbol kan drinken. Verantwoordelijk voor de vinificatie is Patrick Léon die 23 jaar lang de wijnmaker was van Mouton Rothschild. De wijngaarden van Chateau d’Esclans zijn zeer gunstig gelegen op een zuid-westelijke ligging op een  klei-achtige en kalkrijke bodem. De Garrus wordt uitsluitend gemaakt van  80 jaar oude Grenache en Rolle stokken. De druiven worden eerst geproefd, dan ‘s ochtends zeer vroeg met de hand geplukt (zodat je geen spontane gisting krijgt als gevolg van de warmte) en tot drie keer toe op kwaliteit gesorteerd. Maceratie tussen 10 en 12 gr. C waardoor een maximum aan fruit wordt verkregen en bovendien is er een selectie uit puur ‘free-run’ sap voor de persing. Een volledige en acht maanden durende Bourgondische Batonnage op 600 liter eikenhouten vaten volgt waarbij de temperatuur continu ligt tussen 12 en 16 graden. Dit alles leidt tot een perfecte rosé wijn met mooie  florale aroma’s. Ondanks de mondvullend textuur, behoudt deze rosé wijn een opmerkelijke frisheid en structuur. Onderscheidend, met mango en nectarine tonen doorspekt met een vleugje sinaasappelschil. Bijzonder elegant, romig met geconcentreerd donker fruit, wat zoethout en gember en een minerale afdronk.

Hierbij enkele recensies die er niet om liegen:

“Greatest Rosé ever”

98/100 James Sucklin

“I cannot believe that rosé wine can get any finer nor captivating”
19.5/20 Matthew Jukes

“This is as fine a rosé as you will ever find”
Jonathan Ray (The Spectactor)

“Best rosé in the world? I’m impressed!”
Jancis Robinson (Master of Wine)

 “I was blown away”
Tom Stevenson (Sotheby’s Wine Encyclopedia)

“Achieving cult status”
Anthony Dias Blue (Patterson’s Tasting Panel Magazine)

“This full-bodied wine pushes the concept of rosé to its limits”
Roger Voss (Wine Enthusiast)

“Taking rosé to a level it has never been before”
Richard Nalley (Forbes Magazine)

“Sacha Lichine has cracked it”
Serena Sutcliffe (Master of Wine)

“Refined, tight and almost white”
Drinks Business

“A gorgeous rosé”
Wine Spectator

“This estate in the Côtes de Provence produces dazzling rosés”
Robert Parker (The Wine Advocate)

Mocht u willen genieten van de beste rosé van de wereld is het wenselijke om te reserveren. Dit in verband met de exclusiviteit van de Garrus rosé en de beschikbaarheid. Reserveer hier.

Meer horen van de wijnproevers over deze bijzondere rosé? Kijk dan hier.

Bron: Esclans.com

WINNAAR ENQUÊTE MEI

Het cadeau-diner voor 2 is voor Nienke Jagersma uit Stavoren.
Door het invullen van de servicekaart krijgen wij als team de juiste feedback om onszelf elke dag te verbeteren. Dank hiervoor.
Uit de 20 ingevulde servicekaarten in mei 2017 is Nienke Jagersma door eigenaar Agostino Panebarco uitgeloot. Gefeliciteerd. Maar liefst 13 personen gaven aan de digitale nieuwsbrief te willen ontvangen.
Iedereen die een bezoek brengt aan pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer mag de servicekaart die op tafel klaarstaat invullen. Of online via feedback op de website pizzerialagondola.nl.
 
Op de foto Eigenaar Agostino Panebarco samen met zijn zoons Marco en Stefano.
Wij feliciteren Nienke Jagersma uit Stavoren. Zij is de winnares van een cadeau-diner voor 2.

VERNIEUWDE DINERKAART

LEMMER – Kom gerust even binnen om kennis te maken met onze vernieuwde lunch- en menukaart.
Nieuwe gerechten zijn uitvoerig getest en goed bevonden om op de nieuwe menukaart te staan.  De lunchkaart is voorzien van een groter aanbod nieuwe broodjes en er zijn panini’s toegevoegd voor een heerlijke lunch.
Op de foto worden de nieuwe menukaarten in de menukaarthouder geschoven om zo onze gasten te verrassen met nieuwe gerechten, verbeterde recepten en niet te vergeten heel veel door u gewaardeerde voorgerechten, salades, pizza’s, pasta’s, vlees- en visgerechten zijn er gewoon op blijven staan.
Tot straks,

ALLES BEGINT MET EEN EERSTE STAP, PASSIE EN BETROKKENHEID

Maak tijd, ga wat doen, zet je telefoon uit en zet nu je eerste stap…. Start bij ons als Afwastopper en wie weet denk je later als je bekend, beroemd en een topper bent geworden op je eigen gekozen vakgebied, dat jij ooit bent begonnen als Afwastopper in ons restaurant.
In onze ultramoderne wasstraat ben jij ons baasje. Er komt geen theedoek aan te pas. Tegenwoordig is afwassen eigenlijk net als gamen, wees snel en behendig en jij bent de winnaar als je de afwas voor kunt blijven 🙂
 
Loop nu binnen voor een sollicitatieformulier of download hem hier.
 
Wees Welkom,
Agostino Panebarco
 
 
WIJ ZOEKEN AFWASTOPPERS!
Wel 3 stuks!
Leeftijd v.a. 16 jaar, doordeweeks en in het weekend, uren en dagen in overleg, prima beloning voor mensen die willen werken.

Winnaar enquête april bekend

Wij feliciteren de familie F.H. Stallman uit Sint Nicolaasga in de provincie Gelderland. Zij  zijn  de winnaar van een diner voor 2. Met het invullen van de servicekaart krijgen wij als team de juiste feedback om onszelf elke dag te verbeteren. Dank hiervoor. Uit de 44 ingevulde servicekaarten in april 2017 is de familie  F.H. Stallman uit Sint Nicolaasga door onze sous-chef Danny uitgeloot. Gefeliciteerd.
Iedereen die een bezoek brengt aan pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer mag de servicekaart die op tafel klaarstaat invullen. Of online via feedback op de website. 
Op de foto een deel van keukenbrigade. 

Moderner en sneller reserveren en bestellen

LEMMER- Met het service-appnummer 06-49050806 kunt u tegenwoordig nog sneller en moderner reserveren bij pizzeria ristorante La Gondola regelen.

“Wij behouden het goede en maken moderner communiceren bereikbaar voor iedereen,” aldus eigenaar Agostino Panebarco. “Reserveren bij ons kan altijd persoonlijk door even binnen te lopen, per telefoon, per mail en via onze site www.pizzerialagondola.nl.”

“Mede het toenemende gebruik van WhatsApp hebben we besloten om speciaal voor reserveringen het speciale service-appnummer 06-49050806 bereikbaar te maken. Het is een service op basis van verwachtingen van onze gasten,” besluit Agostino Panebarco.

Reserveringen voor een bezoek aan pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer kunnen tot 12.00 uur op dezelfde dag worden gedaan. Na 12.00 uur is reserveren voor een bezoek op de dag zelf alleen persoonlijk per telefoon mogelijk. Dit om te voorkomen dat wij u moeten teleurstellen in verband met het feit dat wij geen reserveringen meer kunnen aannemen op basis van het aantal beschikbare plaatsen op bepaalde tijden. Elke reservering wordt altijd door ons bevestigd.

Tot straks, Familie Panebarco en team pizzeria ristorante La Gondola Lemmer.

Orazio Fazio geniet van zijn 25-jarig jubileum

LEMMER- Orazio en zijn vrouw Georgette vierden zijn 25-jarig jubileum als kok bij pizzeria ristorante La Gondola met een lunch en diner in zijn ‘2e thuis’. Samen met zijn vrouw keken we achterom en blikken we vooruit. Orazio is nu 54 jaar jong en startte zijn carrière als kok bij Mimo in het spaghettithuis in Groningen. Op verzoek van eigenaar Agostino Panebarco kwam hij in 1992 naar Lemmer en naast dat Agostino zijn werkgever is werden en zijn ze vrienden.

“De familie Panebarco heeft mij altijd overal op sleeptouw genomen en de deur stond en staat altijd open. De familie betekent veel voor mij en mijn gezin. Dieptepunten heb ik niet gekend in mijn relatie tot mijn werk. Moest in het begin wel erg wennen omdat ik gewend was in mijn eentje te werken. Een van de hoogtepunten is wel de enorme verbouwing en het samen gaan van de beide panden in 2015. Daarbij werd het steakhouse bij het restaurant getrokken en kreeg het een open keuken waar iedereen kan zien hoe de gerechten gemaakt worden. We zijn als team enorm gegroeid, blijven ons elke dag inzetten om de beste gerechten op tafel te krijgen. Ik ben nu 54 jaar jong en wil mijn pensioen binnen dit team gaan halen. Het team en de wil om kwaliteit te brengen is de kracht

van pizzeria ristorante La Gondola. Ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van de familie en ja, de familie Panebarco betekent alles voor mij en mijn gezin,” besluit Orazio Fazio. Het is dan ook geen wonder dat zoon Pietro inmiddels ook in de keuken van ristorante pizzeria La Gondola te vinden is.

VACATURES bij pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer

FULLTIME, PARTTIME & VAKANTIEWERKERS

Wij komen graag in contact met nieuwe collega’s in de rol van:
• gastvrije collega’s voor de bediening
• barkeepers
• afwastoppers
• interieurverzorgers

Pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer is een succesvol familiebedrijf wat al meer dan 30 jaar in handen is van de Familie Panebarco.

De sfeer is open, gastvrij, gericht op het leveren van kwaliteit. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse ingrediënten, dagverse specials en met een zeer uitgebreide lunch- en menukaart. Er is binnen de organisatie ruimte genoeg om jezelf te ontwikkelen en de meeste vaste collega’s werken al meer dan 10 of zelfs 25 jaar voor de familie. Veel jonge mensen hebben binnen de organisatie hun eerste positieve werkervaringen opgedaan. “Het blijven investeren in kwaliteit, service en gastvrijheid wordt gewaardeerd door onze gasten en we zien dan ook een stijging van nieuwe gasten die bovendien vaker terugkomen,” aldus eigenaar Agostino Panebarco. Wij zijn blij met deze resultaten. Om onze kwaliteit te waarborgen, komen wij graag in contact met nieuwe collega’s die onze manier van werken op basis van gastvrijheid met pure passie kunnen uitdragen.

Alle beschikbare functies zijn zowel partime als fulltime in te vullen en geschikt als vakantiewerk.

Voor meer informatie bel je met Valentina Panebarco: 0514- 564747.
Je kunt een sollicitatieformulier ophalen bij pizzeria ristorante La Gondola, Langestreek 11/12 in Lemmer of hier downloaden.

Acquisitie naar aanleiding van deze werving wordt niet op prijs gesteld.

Uitsluitend verse ingrediënten

Wij staan graag voor kwaliteit en willen u het beste voorschotelen. Daarom werken wij uitsluitend met verse ingrediënten. Het smaakt veel beter en is daarbij een stuk gezonder. En dat vinden wij belangrijk. Ondanks een zorgvuldige inkoop kan het daardoor voorkomen dat sommige ingrediënten tijdelijk uitverkocht zijn. We hopen dat u daar begrip voor kunt opbrengen.

Nieuwe wijnkaart

Een nieuwe omslag van Italiaans kurk, op maat gemaakt en geheel met de hand gedepersonaliseerd zie hier onze nieuwe wijnkaart is klaar.
 
Met 22 nieuwe wijnen op de kaart is niet alleen de omslag van DE wijnkaart nieuw, inhoudelijk is er nu de mogelijkheid om een complete wijnreis door Italië te maken. In de wijnkaart is er keuze uit 7 verschillende bubbels zoals prosecco, champagne en spumante, er zijn 4 rosé’s, 24 witte wijnen en 57 rode wijnen. Ze zijn allemaal persoonlijk geselecteerd door liefhebber en eigenaar Agostino Panebarco. Je bent van harte uitgenodigd om de nieuwe wijnkaart te komen waarderen.

Gefeliciteerd

Lemmer – Gefeliciteerd Rixt en Gerben Visser met een compleet diner voor 2.

Met het invullen van de servicekaart zijn jullie de winnaars van de maand november. Door het het invullen van de servicekaarten die standaard bij ons op tafel staan krijgen wij waardevolle informatie over hoe u als relatie, ons ervaart.
Met deze informatie zijn wij in staat onze dienstverlening, gerechten, service en kwaliteit keer op keer te verbeteren. De resultaten plaatsen wij hier.

Het is gewoon smakelijker

LEMMER – In een zin benoemd “Het is gewoon smakelijker”. Of je nu vlees, vis of groenten grilt op de speciale gesloten barbecue-grill en houtskooloven de Mibrasa, het smaakt beter, de sappen worden beter behouden en je kunt door te spelen met kruiden en bijvoorbeeld cederhout unieke rooksmaken meegeven aan de gerechten die uit de Mibrasa komen.

De koks van Pizzeria ristorante La Gondola zijn dan ook in hun sas met hun Mibrasa. “Het geeft ons meer creatieve ruimte en de gerechten uit de Mibrasa smaken gewoon beter wat de kwaliteit van de gerechten ten goede komt. Door middel van een schuifsysteem kunnen wij de luchtstroom perfect controleren, waardoor de temperatuur perfect onder controle is te houden en de houtskool wordt hierdoor efficiënt benut besluit“, chef-kok Michael.

Voor de liefhebber hier een korte video over de mogelijkheden met de Mibrasa barbeque/grill en houtskooloven.

“>

NIEUW Grappa van Distellerie Berta

LEMMER- “Ik blijf het leuk vinden om nieuwe producten toe te voegen aan ons assortiment. Het houdt me scherp en geeft onze klanten de mogelijkheid om nieuwe producten uit te proberen”, vertelt Agostino Panebarco.
”We zijn voorzichtig begonnen met 3 nieuwe grappa’s van de distellerie Bertha in Cassalotto di Mombaruzzo en deze staat in de provincie Asti. Net als ons is het een familiebedrijf met een sterk innoverend karakter.”

AED-apparaat aanwezig

LEMMER – Met de installatie van het AED-apparaat bij pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer heeft men gekozen de zorg en toewijding naar gasten en collega’s te versterken.

“Met de aanschaf van een AED-apparaat kunnen levens worden gered. De beste reden dus om dit apparaat aan te schaffen,” vertelt Ymelda Panebarco. Onderdeel van de installatie was een grondige uitleg voor alle collega’s die erbij aanwezig waren. Elke jaar volgt er een herhalingstraining met als doel dat iedereen het AED-apparaat optimaal kan benutten. Een AED-apparaat is een draagbare defibrillator die bij een hartstilstand het hartritme weer kan herstellen door middel van een elektrische schokken.

Traditie mag je in Ere houden 

LEMMER- Waar eigenaar Agostino Panebarco in zijn jeugd met zijn opa de bossen introk om tamme kastanjes te verzamelen is het een traditie om tijdens de herfst samen met collega’s tamme kastanjes traditioneel te bereiden en te eten. In Ialië is het ten tijde van de herfst normaal om langs de kant van de weg kastanjes te poffen, bakken of koken en die te verkopen.
“Het is mooi om een traditie van toen nu met mijn collega’s in ere te houden,” aldus Agostino.

Verse, onbehandelde tonijn

Wij serveren uitsluitend onbehandelde tonijn.

LEMMER – Om de smaak te verfijnen, kwaliteit te leveren en uit zorg voor de gezondheid van onze gasten, werken wij uitsluitend met verse, onbehandelde tonijn die nog ouderwets met een lijn en een haak wordt gevangen in grote oceaan.

In een recent onderzoek naar het gebruik van tonijn in de horeca door de keuringsdienst van Waarde, is de tonijn die verwerkt wordt in de horeca vaak behandeld met kleurstoffen.

Zowel de smaak, uw gezondheid en de versheid van de tonijn wordt op deze manier teniet gedaan.

Wij werken uitsluitend met verse, onbehandelde tonijn. Puur natuur en dat proef je.

Nieuwe kaart

Wij hebben een nieuwe kaart! Speciaal voor ons gemaakt.
Een team professionals in een klein atelier in Italië heeft afgelopen maanden onze kaarten met de hand weten te vervaardigen. We zijn content met onze koperen kaarten waarin het logo is gestempeld. Een uniek product. Daarnaast is inhoudelijk ook een en ander veranderd en hopen wij u te kunnen verrassen met nieuwe gerechten. Zo hebben wij nu ook blanke pizza’s en een groter aanbod ‘beter leven’ vlees. En we hebben nieuws over onze tonijn. Daar binnenkort meer over!

CERTIFICAAT VAN UITMUNTENDHEID

LEMMER-Tripadvisor heeft vandaag bekendgemaakt dat pizzeria ristorante La Gondola uit Lemmer een Certificaat van uitmuntendheid heeft ontvangen. Het certificaat is voor de zesde keer uitgereikt aan horecabedrijven die het afgelopen jaar continu uitstekende recensies op TripAdvisor hebben ontvangen. Onder de ontvangers van een Certificaat van uitmuntendheid bevinden zich eetgelegenheden uit de hele wereld die constant een goede klantervaring bieden.

“Met elke recensie kunnen wij doorlopend onze kwaliteit en service toetsen en blijven optimaliseren. Hierom bieden wij onze gasten via onze eigen website pizzerialagondola.nl continu de mogelijkheid om een referentie achter te laten”, aldus Agostino Panebarco.

Met het Certificaat van Uitmuntendheid eert TripAdvisor horecabedrijven die constant lof en hoge waarderingen van bezoekers krijgen.

Met behulp van deze erkenning kunnen mensen gelegenheden boeken die doorlopend uitstekende kwaliteit en een goede service bieden. La Gondola is blij met de uitstekende beoordelingen van haar klanten en blijft zich inzetten om de kwaliteit en service te blijven optimaliseren.

JOIN THE WINNING TEAM

Barkeepers, afwas-toppers, bediening en zelfstandig werkende koks met winnaarsmentaliteit zijn bij ons aan het juiste adres. Graag komen wij in contact potentiële nieuwe collega’s. Wij zien steeds meer nieuwe gasten en gasten die vaker terugkeren en daarom willen wij graag de beste aanvulling op ons ‘winning team’. Meer info over de actuele vacatures en hoe je kunt reageren vind je hier.

Winnaar februari bekend!

WINNAAR FEBRUARI 2016 BEKEND

Wij feliciteren mevrouw S.H. vd Berg-Blok uit Julianadorp bij Den Helder

Zij is de winnares van ‘een diner voor 2’.

Met het invullen van de servicekaart krijgen wij als team de juiste feedback om onszelf elke dag te verbeteren. Dank hiervoor.

Uit de meer dan 100 ingevulde servicekaarten in februari 2016 is mevrouw S.H. vd Berg-Blok uit Julianadorp bij Den Helder door een van onze vaste gasten Dana Yentl uit Lemmer uitgeloot. Gefeliciteerd.

Iedereen die een bezoek brengt aan pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer mag de servicekaart die op tafel klaarstaat invullen.

Op de foto Stefano Panebarco en Dana Yentl.

Vermelding in Bierblad Heineken

Mooi artikel over ons nieuwe, verbouwde restaurant in Bierblad Heineken. Lees het verhaal rondom het tot stand komen van 1 nieuw restaurant uit 2 restaurants in hele oude pandjes hier.

bierblad-Heineken1bierblad-Heineken2

Nieuwe wijnen, kom ze proeven!

Rechts op de foto is de La Scolca Gavi dei Gavi black label. Frisse wijn met tonen van amandelen en hazelnoot, loepzuiver en mooi in balans, tevens de huiswijn van Queen Elizabeth. Het wijnhuis staat in Piemonte.

In het midden ziet u de Italiaanse rosé, La Scolca Rosachiara rosé. Een ronde wijn met intense aroma’s van oranjebloesem en rozen. Harmonieus en zacht van smaak, 95% cortese en 5% Pinot Nero druif. Het wijnhuis staat in Piemonte.

En links de Sauvignon Blanc, natuurlijk uit Italië. Sud-tirol welteverstaan, de Lafoa. Echt een aanrader. Kom hem proberen.

Winnaar januari 2016 bekend

Wij feliciteren Eddy Nijholt uit Lemmer.

Hij is de winnaar van ‘een diner voor 2’.

Met het invullen van de servicekaart krijgen wij als team de juiste feedback om onszelf elke dag te verbeteren. Dank hiervoor.

Uit de 42 ingevulde servicekaarten in januari 2016 is Eddy Nijholt uit Lemmer door onze Sjouke Bleeker van Heineken Nederland uitgeloot. Gefeliciteerd.

Iedereen die een bezoek brengt aan pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer mag de servicekaart die op tafel klaarstaat invullen.

Of hier online.

Winnaar december 2015 bekend

Wij feliciteren Anja Boender. Zij is de winnaar van een diner voor 2.

Met het invullen van de servicekaart krijgen wij als team de juiste feedback om onszelf elke dag te verbeteren. Dank hiervoor.

Uit de 49 ingevulde servicekaarten in december 2015 is Anja door onze Annemarie uitgeloot. Gefeliciteerd.

Iedereen die een bezoek brengt aan pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer mag de servicekaart die op tafel klaarstaat invullen. Of online via feedback op de website pizzerialagondola.nl

Iens Topper 2016

Lemmer – Pizzeria ristorante La Gondola is uitgeroepen tot Iens topper 2016. Met meer dan een kwart miljoen recensies is de Iens Toppers lijst 2016 samengesteld door de eetervaringen van gasten bij de aangesloten restaurants in Nederland. La Gondola uit Lemmer is uitverkozen tot het beste restaurant van Lemmer en de nummer 1 in Friesland onder de Italiaanse restaurants. ‘’Prima resultaat’’, aldus  eigenaar Agostino Panebarco, “en gelukkig kan het altijd beter’’. Om continu te blijven verbeteren gaan we vanaf januari 2016 zelf onze gasten vragen onze servicekaart in te vullen. De resultaten hiervan publiceren wij op onze site  pizzerialagondola.nl. U kunt online de servicekaart invullen. Dank voor uw medewerking.

Agostino, Ymelda, Stefano, Valentina & Marco Panebarco, team Pizzeria Ristorante La Gondola Lemmer.

Slow Wine proeverij

LEMMER- Met de passionele uitleg van de Italiaanse vinoloog Arnaldo Rossi hebben ruim 20 “Lemsters” mogen proeven en kennis mogen maken met Slow Wine. Georganiseerd door liefhebber Kees de Bruin en in samenwerking met Agostino Panebarco werd het een onvergetelijke proeverij met heerlijke hapjes en een afsluitend diner met de bijpassende Slow Wines.

Slow Wines zijn wijnen die uitsluitend hun natuurlijke smaak krijgen door de schil van de inheemse druiven. De teelt van deze druiven gaat verder dan de teelt van biologische druiven en er worden geen chemische stoffen gebruikt die de kleur, geur of smaak van de wijn corrigeren. Er wordt minimaal sulfiet gebruikt, uitsluitend tijdens het bottelen. Arnaldo reist heel Italië door om bij kleine zelfstandige wijnmakers de pareltjes onder de Slow Wines te vinden. Zijn uitleg en passie is verhelderend en aansprekend, de wijnen waren eerlijk en heerlijk . “Whenever you respect mother Earth, you don’t no what kind of wine you will get, but what you get is pure, natural and more alive”, aldus Arnaldo Rossi. pane-vino.it

Mooie vermelding in "Hete Soep"

Blij zijn wij met het bezoek van de redactie van Hete Soep van de Leeuwarder Courant. Voor dit stuk redactie komt een mysterie guest een restaurant bezoeken en worden de bevindingen op allerlei gebieden zoals de gerechten, de ambiance, bediening, etc. “gekeurd”.
Ze schreven een mooie recensie over ons restaurant waar we trots op kunnen zijn.

prima recensie