Reserveren   
Nieuwsbrief   
Referenties   
Feedback   



zelfstandig werkend kok

Ervaren zelfstandig werkende kok m/v

LEMMER-Jij hebt de competentie en kennis om elke gast te blijven verrassen met unieke gerechten bereid uit verse ingrediënten met als doel dat onze gasten terugkomen voor de smaak en kwaliteit bereid door jou.
Jij hebt 2 à 3 jaar werkervaring in een restaurantkeuken. Jij bent een team-player, creatief, flexibel en perfectionistisch. Je volgt de laatste trends over voedsel en bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal.
Parttime | fulltime – uren en dagen in overleg
Doordeweeks | weekend – vanaf 22 jaar
Wij streven naar een 4-daagse werkweek, zodat je ook tijd hebt voor jezelf
Je gaat onderdeel uitmaken van een gedreven team koks die koken in een moderne open keuken
die alle ruimte biedt om optimaal te presteren.

LEMMER – Pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer is een succesvol familiebedrijf wat al meer dan 34 jaar in handen is van de Familie Panebarco. De sfeer is open, gastvrij en gericht op het leveren van kwaliteit. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse ingrediënten, dagverse specials en met een zeer uitgebreide lunch- en menukaart. Er zijn 250 zitplaatsen. Het is ons streven om de continuïteit te borgen door te blijven investeren in mensen met een hart voor gastvrijheid, kwaliteit en dienstbaarheid.

Wij verwachten een schriftelijke motivatie van je werkervaring, ambitie en competenties.
Als bijlage graag je CV.
Mocht je meer informatie willen, bel dan met de eigenaar Agostino Panebarco: 0514 – 56 47 47.
Pizzeria Ristorante La Gondola Lemmer
Langestreek 11/12 8531 HV Lemmer