Reserveren   
Nieuwsbrief   
Referenties   
Feedback   

Events

Events & more

Momenteel zijn er geen evenementen wegens COVID-19.

KERSTMENU 2020

We hebben een heerlijk Kerstmenu samengesteld voor u. Zodat u een stukje kwaliteit in huis kunt halen tijdens Kerstavond, Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag en zondag na Kerst. Bekijk het Kerstmenu 2020 hier en kies uw eigen 3 of 4-gangen menu. Wij wensen u een heerlijke Kerst toe.

SAN VALENTINO ?

SAN VALENTINO ? BIJ LA GONDOLA IN LEMMER

LEMMER – Vrijdag 14 februari zijn alle geliefden, de verliefden en de mensen die zich opnieuw verliefd willen voelen, van harte welkom voor een romantische lunch en/of diner.

We serveren geen special SAN VALENTINO-menu, maar geven jullie de ruimte om samen een keuze te maken uit onze menukaart vol met pizza’s, pasta’s, salades, vlees, vis en vegetarische gerechten. Naast de uitgebreide lunch- en menukaart presenteren wij elke dag VERSE dagspecials. Na afloop samen genieten van al het heerlijke zoete uit onze dessertkaart.

LIEVER THUIS GENIETEN? Dat kan natuurlijk, al onze gerechten zijn geschikt om af te halen. Omwille van de kwaliteit van onze pizza’s, pasta’s, salades, vlees, vis en vegetarische gerechten bezorgen wij niet.

? Reserveren is gewenst en kan hier:
https://www.pizzerialagondola.nl/reserveren
of via de service-app: 06-49050806

Beeldmateriaal is een Valentijnskaart uit het jaar 1909
Bron ciaotutti.nl

Dickens Festijn Lemmer

Op 14 en 15 december 2019 vindt wederom het Dickens Festijn in ons dorp weer plaats. Lemmer wordt dan omgetoverd naar de tijd van Charles Dickens. 

Geheel in stijl kom je tijdens het Lemster Dickens Festijn terecht in een wereld vol bijzondere personages. ​Je o​ntmoet vissersvrouwen, straatkinderen, gespuis en gegoede burgerij in een mix van Dickens en het historische Lemmer van eind achttienhonderd.

Naast de bijna 500 vrijwillige acteurs en figuranten die je meenemen in de oude tijd, is er volop muziek te horen; koren zingen Christmas Carols, kinderen spelen musical, zeelieden zingen shanty en bij de verschillende binnen- en buitenpodia swing je mee met de muzikanten. Ook zorgen de sfeervolle winterfair en de vele locaties voor een hapje of een drankje ​ervoor dat je aan één dag eigenlijk niet genoeg hebt om de magische sfeer in hartje Lemmer te beleven.

U kijkt werkelijk uw ogen uit. Het thema dit jaar is “Lemmer op stoom”. Ook wij zijn geheel in stijl. Kom gezellig een drankje doen tijdens de wandeling. Lemmer is dan zeker een bezoekje waard.

Kerst met een CHRISTMAS FAMILY DINNER

Kijk je er ook alweer zo naar uit? De dagen worden korter en kouder… volgende maand vieren we ons CHRISTMAS FAMILY DINNER op 3 dagen. Je kunt bij ons terecht op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag voor een heerlijk Kerst-keuzemenu. Kies zelf uit het speciaal samengestelde menu met eventueel bijpassende wijnen bij de gerechten. Dat is genieten, bij ons. Wij hebben de intentie er een prachtige Kerst van te maken. Bekijk hier het menu.

Christmas Family Dinner 2018

De prachtige tijd van Kerstmis komt er weer aan. Wij nodigen u van harte uit voor een heerlijk  Christmas Family Dinner 2018. U leest er alles over op onze pagina ‘Kerst’.

DICKENS FESTIJN

Op 15 en 16 december 2018 verandert het centrum van Lemmer in een sprookjesachtig Dickensdorp. Hier ontmoet je de bewoners uit het oude vissersdorp en leef je met hen mee in hun dagelijkse bezigheden. Voor je het weet ben je onderdeel van weleer….

 

Meer info: www.lemsterdickensfestijn.nl

Culihoppen 2018

Culihoppen is beleven, genieten en verhalen delen. Je hopt van restaurant naar restaurant waar je geniet van het gezelschap, van de sfeer en van een heerlijk gerechtje met een bijpassend glaasje wijn, bier of non-alcoholisch alternatief.

Het is een ongedwongen culinaire wandeling of fietstocht langs sfeervolle locaties, samen met familie, vrienden en relaties. Dit jaar vindt Culihoppen in Lemmer op 4 november plaats.

Met je vooraf toegestuurde passe-partout en polsband als toegangsbewijs kun je starten met je culinaire route. Je startrestaurant staat aangegeven op de achterzijde van je passe-partout. Na deze kennismaking met het eerste restaurant mag je vervolgens zelf bepalen wat je volgende locatie is. Is het ergens druk, loop of fiets dan gerust door naar het volgende concept en ga op een later moment terug. Je hebt alle tijd, de keukens sluiten een kwartier voor het einde. Ofwel, je bezoekt alle restaurants op één middag!

Graag zien wij u 4 november tijdens Culhoppen Lemmer. Bestel uw passe-partouts via: https://www.culihoppen.nl/bestel-tickets

LA GONDOLA HIGH WINE

Gezellig wijnen en loungen bij de open haard, in onze serre, aan de hoge tafels met uitzicht op de open keuken of in de zomer op ons zonnige terras…

Onze LA GONDOLA HIGH WINE is echt een aanrader. Een culinaire reis van de allerbeste seizoensgebonden hapjes met bijpassende wijnen.

Het basisarrangement is een heerlijke gevarieerde proeverij van Italiaanse hapjes met 3 glazen wijn à € 27,50 per persoon. De LA GONDOLA HIGH WINE kun je naar wens uitbreiden met meerdere wijnen en hapjes.

Deze op en top culinaire reis is prima geschikt als vergaderarrangement, groepsuitje, personeelsfeest, familieparty en voor de ware levensgenieters onder ons. Uitsluitend op reservering verkrijgbaar.

 

GLAS PROSECCO
met een bijpassend hapje om de smaakpapillen open te zetten

*

We vervolgen de culinaire reis met een…
GLAS WITTE WIJN
vergezelt met een vishapje

*

Het basisarrangement van LA GONDOLA HIGH WINE sluiten we af met een…
GLAS RODE WIJN
die past bij het geserveerde vlees of vegetarische hapje

 

De LA GONDOLA HIGH WINE kun je naar wens uitbreiden met meerdere wijnen en hapjes. Maak een keuze uit dit seizoengebonden hapjesmenu en wij zorgen voor een bijpassend glas wijn.

 • Calamari 4,50
 • Soep 2,00
 • Steaktartaar 3,50
 • Tonijn 3,50
 • Vitello tonnato 3,50
 • Hollandse garnalen cocktail 3,00
 • Coquille 3,50
 • Gamba parmaham 3,50
 • Rundercarpaccio 3,50
 • Tonijncarpaccio 3,50
 • Garnalen spiesje 4,50
 • Mozzarella 2,50
 • Aubergine (vega) 3,50
 • Gerookte paling 4,50
 • Risotto 4,50
 • Kaasplank 6,50
 • Bruschetta, pizza brood of piadina 4,50
 • Runder entrecote 5,50
 • Gerookte zalm 3,50
 • Olijven 2,50

Elke dag uitsluitend tot 17.00 uur te reserveren.

De seizoengebonden hapjes worden dagelijks vers in eigen keuken bereid. Wij werken uitsluitend met dagelijks aangeleverde verse ingrediënten en dit kan betekenen dat producten tijdelijk uitverkocht zijn. In dat geval rekenen wij op uw begrip en adviseren wij u graag een alternatief.