Reserveren   
Nieuwsbrief   
Referenties   
Feedback   





Nieuws

Unieke waarschuwingsborden 

Lemmer-Jaarlijks wordt menig collega van de bediening aangereden door mensen die fietsen op plaatsen waar ze niet mogen fietsen. Reden genoeg om twee unieke waarschuwingsborden te laten maken.
De unieke waarschuwingsborden doen waar voor ze gemaakt. Mensen zetten de fietsen eerder aan de kant en gaan lopend verder of nemen de fiets aan de hand mee. 
Een concept van Prana Vision Anthonie en Alita. Met onverwoestbare RVS standaards van Albert K meester in staal. De veiligheidsborden werden supersnel geleverd door Buko Nederland, Arjen van Vark.

RTL maakt opnames bij Pizzeria Ristorante La Gondola in Lemmer

LEMMER- Vandaag zijn er op uitnodiging van RTL 4 opnames gemaakt voor het RTL programma Plezier & Passie met het team van Pizzeria La Gondola.
 
Het complete fotoverslag volgt, net als het uitzendschema.
 
Het was een onvergetelijke dag waarbij het duidelijk is geworden dat naast uitstekend kunnen koken en bedienen, menig collega ook heel goed zou kunnen schitteren op het witte doek…

Pizzeria Ristorante La Gondola schenkt de beste rosé van de wereld!

LEMMER- De top onder de rose-wijnen is de Garrus van Château d’Esclans en is nu verkrijgbaar bij Pizzeria La Gondola in Lemmer. Sacha Lichine streek in 2006 neer in La Motte-en-Provence en kocht van een Zweedse familie Château d’Esclans. Sacha is de zoon van de wereldberoemde wijnmaker en schrijver Alexis Lichine. Het klinkt wellicht arrogant maar hij had als doel om de beste rosé van de wereld maken. Wanneer u deze rosé proeft begrijpt u waarom deze rosé de beste rosé is die men op deze aardbol kan drinken. Verantwoordelijk voor de vinificatie is Patrick Léon die 23 jaar lang de wijnmaker was van Mouton Rothschild. De wijngaarden van Chateau d’Esclans zijn zeer gunstig gelegen op een zuid-westelijke ligging op een  klei-achtige en kalkrijke bodem. De Garrus wordt uitsluitend gemaakt van  80 jaar oude Grenache en Rolle stokken. De druiven worden eerst geproefd, dan ‘s ochtends zeer vroeg met de hand geplukt (zodat je geen spontane gisting krijgt als gevolg van de warmte) en tot drie keer toe op kwaliteit gesorteerd. Maceratie tussen 10 en 12 gr. C waardoor een maximum aan fruit wordt verkregen en bovendien is er een selectie uit puur ‘free-run’ sap voor de persing. Een volledige en acht maanden durende Bourgondische Batonnage op 600 liter eikenhouten vaten volgt waarbij de temperatuur continu ligt tussen 12 en 16 graden. Dit alles leidt tot een perfecte rosé wijn met mooie  florale aroma’s. Ondanks de mondvullend textuur, behoudt deze rosé wijn een opmerkelijke frisheid en structuur. Onderscheidend, met mango en nectarine tonen doorspekt met een vleugje sinaasappelschil. Bijzonder elegant, romig met geconcentreerd donker fruit, wat zoethout en gember en een minerale afdronk.

Hierbij enkele recensies die er niet om liegen:

“Greatest Rosé ever”

98/100 James Sucklin

“I cannot believe that rosé wine can get any finer nor captivating”
19.5/20 Matthew Jukes

“This is as fine a rosé as you will ever find”
Jonathan Ray (The Spectactor)

“Best rosé in the world? I’m impressed!”
Jancis Robinson (Master of Wine)

 “I was blown away”
Tom Stevenson (Sotheby’s Wine Encyclopedia)

“Achieving cult status”
Anthony Dias Blue (Patterson’s Tasting Panel Magazine)

“This full-bodied wine pushes the concept of rosé to its limits”
Roger Voss (Wine Enthusiast)

“Taking rosé to a level it has never been before”
Richard Nalley (Forbes Magazine)

“Sacha Lichine has cracked it”
Serena Sutcliffe (Master of Wine)

“Refined, tight and almost white”
Drinks Business

“A gorgeous rosé”
Wine Spectator

“This estate in the Côtes de Provence produces dazzling rosés”
Robert Parker (The Wine Advocate)

Mocht u willen genieten van de beste rosé van de wereld is het wenselijke om te reserveren. Dit in verband met de exclusiviteit van de Garrus rosé en de beschikbaarheid. Reserveer hier.

Meer horen van de wijnproevers over deze bijzondere rosé? Kijk dan hier.

Bron: Esclans.com

WINNAAR ENQUÊTE MEI

Het cadeau-diner voor 2 is voor Nienke Jagersma uit Stavoren.
Door het invullen van de servicekaart krijgen wij als team de juiste feedback om onszelf elke dag te verbeteren. Dank hiervoor.
Uit de 20 ingevulde servicekaarten in mei 2017 is Nienke Jagersma door eigenaar Agostino Panebarco uitgeloot. Gefeliciteerd. Maar liefst 13 personen gaven aan de digitale nieuwsbrief te willen ontvangen.
Iedereen die een bezoek brengt aan pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer mag de servicekaart die op tafel klaarstaat invullen. Of online via feedback op de website pizzerialagondola.nl.
 
Op de foto Eigenaar Agostino Panebarco samen met zijn zoons Marco en Stefano.
Wij feliciteren Nienke Jagersma uit Stavoren. Zij is de winnares van een cadeau-diner voor 2.

VERNIEUWDE DINERKAART

LEMMER – Kom gerust even binnen om kennis te maken met onze vernieuwde lunch- en menukaart.
Nieuwe gerechten zijn uitvoerig getest en goed bevonden om op de nieuwe menukaart te staan.  De lunchkaart is voorzien van een groter aanbod nieuwe broodjes en er zijn panini’s toegevoegd voor een heerlijke lunch.
Op de foto worden de nieuwe menukaarten in de menukaarthouder geschoven om zo onze gasten te verrassen met nieuwe gerechten, verbeterde recepten en niet te vergeten heel veel door u gewaardeerde voorgerechten, salades, pizza’s, pasta’s, vlees- en visgerechten zijn er gewoon op blijven staan.
Tot straks,

ALLES BEGINT MET EEN EERSTE STAP, PASSIE EN BETROKKENHEID

Maak tijd, ga wat doen, zet je telefoon uit en zet nu je eerste stap…. Start bij ons als Afwastopper en wie weet denk je later als je bekend, beroemd en een topper bent geworden op je eigen gekozen vakgebied, dat jij ooit bent begonnen als Afwastopper in ons restaurant.
In onze ultramoderne wasstraat ben jij ons baasje. Er komt geen theedoek aan te pas. Tegenwoordig is afwassen eigenlijk net als gamen, wees snel en behendig en jij bent de winnaar als je de afwas voor kunt blijven 🙂
 
Loop nu binnen voor een sollicitatieformulier of download hem hier.
 
Wees Welkom,
Agostino Panebarco
 
 
WIJ ZOEKEN AFWASTOPPERS!
Wel 3 stuks!
Leeftijd v.a. 16 jaar, doordeweeks en in het weekend, uren en dagen in overleg, prima beloning voor mensen die willen werken.

Winnaar enquête april bekend

Wij feliciteren de familie F.H. Stallman uit Sint Nicolaasga in de provincie Gelderland. Zij  zijn  de winnaar van een diner voor 2. Met het invullen van de servicekaart krijgen wij als team de juiste feedback om onszelf elke dag te verbeteren. Dank hiervoor. Uit de 44 ingevulde servicekaarten in april 2017 is de familie  F.H. Stallman uit Sint Nicolaasga door onze sous-chef Danny uitgeloot. Gefeliciteerd.
Iedereen die een bezoek brengt aan pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer mag de servicekaart die op tafel klaarstaat invullen. Of online via feedback op de website. 
Op de foto een deel van keukenbrigade. 

Moderner en sneller reserveren en bestellen

LEMMER- Met het service-appnummer 06-49050806 kunt u tegenwoordig nog sneller en moderner reserveren bij pizzeria ristorante La Gondola regelen.

“Wij behouden het goede en maken moderner communiceren bereikbaar voor iedereen,” aldus eigenaar Agostino Panebarco. “Reserveren bij ons kan altijd persoonlijk door even binnen te lopen, per telefoon, per mail en via onze site www.pizzerialagondola.nl.”

“Mede het toenemende gebruik van WhatsApp hebben we besloten om speciaal voor reserveringen het speciale service-appnummer 06-49050806 bereikbaar te maken. Het is een service op basis van verwachtingen van onze gasten,” besluit Agostino Panebarco.

Reserveringen voor een bezoek aan pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer kunnen tot 12.00 uur op dezelfde dag worden gedaan. Na 12.00 uur is reserveren voor een bezoek op de dag zelf alleen persoonlijk per telefoon mogelijk. Dit om te voorkomen dat wij u moeten teleurstellen in verband met het feit dat wij geen reserveringen meer kunnen aannemen op basis van het aantal beschikbare plaatsen op bepaalde tijden. Elke reservering wordt altijd door ons bevestigd.

Tot straks, Familie Panebarco en team pizzeria ristorante La Gondola Lemmer.

Orazio Fazio geniet van zijn 25-jarig jubileum

LEMMER- Orazio en zijn vrouw Georgette vierden zijn 25-jarig jubileum als kok bij pizzeria ristorante La Gondola met een lunch en diner in zijn ‘2e thuis’. Samen met zijn vrouw keken we achterom en blikken we vooruit. Orazio is nu 54 jaar jong en startte zijn carrière als kok bij Mimo in het spaghettithuis in Groningen. Op verzoek van eigenaar Agostino Panebarco kwam hij in 1992 naar Lemmer en naast dat Agostino zijn werkgever is werden en zijn ze vrienden.

“De familie Panebarco heeft mij altijd overal op sleeptouw genomen en de deur stond en staat altijd open. De familie betekent veel voor mij en mijn gezin. Dieptepunten heb ik niet gekend in mijn relatie tot mijn werk. Moest in het begin wel erg wennen omdat ik gewend was in mijn eentje te werken. Een van de hoogtepunten is wel de enorme verbouwing en het samen gaan van de beide panden in 2015. Daarbij werd het steakhouse bij het restaurant getrokken en kreeg het een open keuken waar iedereen kan zien hoe de gerechten gemaakt worden. We zijn als team enorm gegroeid, blijven ons elke dag inzetten om de beste gerechten op tafel te krijgen. Ik ben nu 54 jaar jong en wil mijn pensioen binnen dit team gaan halen. Het team en de wil om kwaliteit te brengen is de kracht

van pizzeria ristorante La Gondola. Ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van de familie en ja, de familie Panebarco betekent alles voor mij en mijn gezin,” besluit Orazio Fazio. Het is dan ook geen wonder dat zoon Pietro inmiddels ook in de keuken van ristorante pizzeria La Gondola te vinden is.

VACATURES bij pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer

FULLTIME, PARTTIME & VAKANTIEWERKERS

Wij komen graag in contact met nieuwe collega’s in de rol van:
• gastvrije collega’s voor de bediening
• barkeepers
• afwastoppers
• interieurverzorgers

Pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer is een succesvol familiebedrijf wat al meer dan 30 jaar in handen is van de Familie Panebarco.

De sfeer is open, gastvrij, gericht op het leveren van kwaliteit. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse ingrediënten, dagverse specials en met een zeer uitgebreide lunch- en menukaart. Er is binnen de organisatie ruimte genoeg om jezelf te ontwikkelen en de meeste vaste collega’s werken al meer dan 10 of zelfs 25 jaar voor de familie. Veel jonge mensen hebben binnen de organisatie hun eerste positieve werkervaringen opgedaan. “Het blijven investeren in kwaliteit, service en gastvrijheid wordt gewaardeerd door onze gasten en we zien dan ook een stijging van nieuwe gasten die bovendien vaker terugkomen,” aldus eigenaar Agostino Panebarco. Wij zijn blij met deze resultaten. Om onze kwaliteit te waarborgen, komen wij graag in contact met nieuwe collega’s die onze manier van werken op basis van gastvrijheid met pure passie kunnen uitdragen.

Alle beschikbare functies zijn zowel partime als fulltime in te vullen en geschikt als vakantiewerk.

Voor meer informatie bel je met Valentina Panebarco: 0514- 564747.
Je kunt een sollicitatieformulier ophalen bij pizzeria ristorante La Gondola, Langestreek 11/12 in Lemmer of hier downloaden.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze werving wordt niet op prijs gesteld.

Uitsluitend verse ingrediënten

Wij staan graag voor kwaliteit en willen u het beste voorschotelen. Daarom werken wij uitsluitend met verse ingrediënten. Het smaakt veel beter en is daarbij een stuk gezonder. En dat vinden wij belangrijk. Ondanks een zorgvuldige inkoop kan het daardoor voorkomen dat sommige ingrediënten tijdelijk uitverkocht zijn. We hopen dat u daar begrip voor kunt opbrengen.

 

Nieuwe wijnkaart

Een nieuwe omslag van Italiaans kurk, op maat gemaakt en geheel met de hand gedepersonaliseerd zie hier onze nieuwe wijnkaart is klaar.
 
Met 22 nieuwe wijnen op de kaart is niet alleen de omslag van DE wijnkaart nieuw, inhoudelijk is er nu de mogelijkheid om een complete wijnreis door Italië te maken. In de wijnkaart is er keuze uit 7 verschillende bubbels zoals prosecco, champagne en spumante, er zijn 4 rosé’s, 24 witte wijnen en 57 rode wijnen. Ze zijn allemaal persoonlijk geselecteerd door liefhebber en eigenaar Agostino Panebarco. Je bent van harte uitgenodigd om de nieuwe wijnkaart te komen waarderen.

Gefeliciteerd

Lemmer – Gefeliciteerd Rixt en Gerben Visser met een compleet diner voor 2.

Met het invullen van de servicekaart zijn jullie de winnaars van de maand november. Door het het invullen van de servicekaarten die standaard bij ons op tafel staan krijgen wij waardevolle informatie over hoe u als relatie, ons ervaart.
Met deze informatie zijn wij in staat onze dienstverlening, gerechten, service en kwaliteit keer op keer te verbeteren. De resultaten plaatsen wij hier.

Het is gewoon smakelijker

LEMMER – In een zin benoemd “Het is gewoon smakelijker”. Of je nu vlees, vis of groenten grilt op de speciale gesloten barbecue-grill en houtskooloven de Mibrasa, het smaakt beter, de sappen worden beter behouden en je kunt door te spelen met kruiden en bijvoorbeeld cederhout unieke rooksmaken meegeven aan de gerechten die uit de Mibrasa komen.

De koks van Pizzeria ristorante La Gondola zijn dan ook in hun sas met hun Mibrasa. “Het geeft ons meer creatieve ruimte en de gerechten uit de Mibrasa smaken gewoon beter wat de kwaliteit van de gerechten ten goede komt. Door middel van een schuifsysteem kunnen wij de luchtstroom perfect controleren, waardoor de temperatuur perfect onder controle is te houden en de houtskool wordt hierdoor efficiënt benut besluit“, chef-kok Michael.

Voor de liefhebber hier een korte video over de mogelijkheden met de Mibrasa barbeque/grill en houtskooloven.

 

NIEUW Grappa van Distellerie Berta

LEMMER- “Ik blijf het leuk vinden om nieuwe producten toe te voegen aan ons assortiment. Het houdt me scherp en geeft onze klanten de mogelijkheid om nieuwe producten uit te proberen”, vertelt Agostino Panebarco.
”We zijn voorzichtig begonnen met 3 nieuwe grappa’s van de distellerie Bertha in Cassalotto di Mombaruzzo en deze staat in de provincie Asti. Net als ons is het een familiebedrijf met een sterk innoverend karakter.”

AED-apparaat aanwezig

LEMMER – Met de installatie van het AED-apparaat bij pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer heeft men gekozen de zorg en toewijding naar gasten en collega’s te versterken.

“Met de aanschaf van een AED-apparaat kunnen levens worden gered. De beste reden dus om dit apparaat aan te schaffen,” vertelt Ymelda Panebarco. Onderdeel van de installatie was een grondige uitleg voor alle collega’s die erbij aanwezig waren. Elke jaar volgt er een herhalingstraining met als doel dat iedereen het AED-apparaat optimaal kan benutten. Een AED-apparaat is een draagbare defibrillator die bij een hartstilstand het hartritme weer kan herstellen door middel van een elektrische schokken.

Traditie mag je in Ere houden 

LEMMER- Waar eigenaar Agostino Panebarco in zijn jeugd met zijn opa de bossen introk om tamme kastanjes te verzamelen is het een traditie om tijdens de herfst samen met collega’s tamme kastanjes traditioneel te bereiden en te eten. In Ialië is het ten tijde van de herfst normaal om langs de kant van de weg kastanjes te poffen, bakken of koken en die te verkopen.
“Het is mooi om een traditie van toen nu met mijn collega’s in ere te houden,” aldus Agostino.

Verse, onbehandelde tonijn

Wij serveren uitsluitend onbehandelde tonijn.

LEMMER – Om de smaak te verfijnen, kwaliteit te leveren en uit zorg voor de gezondheid van onze gasten, werken wij uitsluitend met verse, onbehandelde tonijn die nog ouderwets met een lijn en een haak wordt gevangen in grote oceaan.

In een recent onderzoek naar het gebruik van tonijn in de horeca door de keuringsdienst van Waarde, is de tonijn die verwerkt wordt in de horeca vaak behandeld met kleurstoffen.

Zowel de smaak, uw gezondheid en de versheid van de tonijn wordt op deze manier teniet gedaan.

Wij werken uitsluitend met verse, onbehandelde tonijn. Puur natuur en dat proef je.

Nieuwe kaart

Wij hebben een nieuwe kaart! Speciaal voor ons gemaakt.
Een team professionals in een klein atelier in Italië heeft afgelopen maanden onze kaarten met de hand weten te vervaardigen. We zijn content met onze koperen kaarten waarin het logo is gestempeld. Een uniek product. Daarnaast is inhoudelijk ook een en ander veranderd en hopen wij u te kunnen verrassen met nieuwe gerechten. Zo hebben wij nu ook blanke pizza’s en een groter aanbod ‘beter leven’ vlees. En we hebben nieuws over onze tonijn. Daar binnenkort meer over!

CERTIFICAAT VAN UITMUNTENDHEID

LEMMER-Tripadvisor heeft vandaag bekendgemaakt dat pizzeria ristorante La Gondola uit Lemmer een Certificaat van uitmuntendheid heeft ontvangen. Het certificaat is voor de zesde keer uitgereikt aan horecabedrijven die het afgelopen jaar continu uitstekende recensies op TripAdvisor hebben ontvangen. Onder de ontvangers van een Certificaat van uitmuntendheid bevinden zich eetgelegenheden uit de hele wereld die constant een goede klantervaring bieden.

“Met elke recensie kunnen wij doorlopend onze kwaliteit en service toetsen en blijven optimaliseren. Hierom bieden wij onze gasten via onze eigen website pizzerialagondola.nl continu de mogelijkheid om een referentie achter te laten”, aldus Agostino Panebarco.

Met het Certificaat van Uitmuntendheid eert TripAdvisor horecabedrijven die constant lof en hoge waarderingen van bezoekers krijgen.

Met behulp van deze erkenning kunnen mensen gelegenheden boeken die doorlopend uitstekende kwaliteit en een goede service bieden. La Gondola is blij met de uitstekende beoordelingen van haar klanten en blijft zich inzetten om de kwaliteit en service te blijven optimaliseren.

JOIN THE WINNING TEAM

Barkeepers, afwas-toppers, bediening en zelfstandig werkende koks met winnaarsmentaliteit zijn bij ons aan het juiste adres. Graag komen wij in contact potentiële nieuwe collega’s. Wij zien steeds meer nieuwe gasten en gasten die vaker terugkeren en daarom willen wij graag de beste aanvulling op ons ‘winning team’. Meer info over de actuele vacatures en hoe je kunt reageren vind je hier.

 

Winnaar februari bekend!

WINNAAR FEBRUARI 2016 BEKEND

Wij feliciteren mevrouw S.H. vd Berg-Blok uit Julianadorp bij Den Helder

Zij is de winnares van ‘een diner voor 2’.

Met het invullen van de servicekaart krijgen wij als team de juiste feedback om onszelf elke dag te verbeteren. Dank hiervoor.

Uit de meer dan 100 ingevulde servicekaarten in februari 2016 is mevrouw S.H. vd Berg-Blok uit Julianadorp bij Den Helder door een van onze vaste gasten Dana Yentl uit Lemmer uitgeloot. Gefeliciteerd.

Iedereen die een bezoek brengt aan pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer mag de servicekaart die op tafel klaarstaat invullen.

Op de foto Stefano Panebarco en Dana Yentl.

Vermelding in Bierblad Heineken

Mooi artikel over ons nieuwe, verbouwde restaurant in Bierblad Heineken. Lees het verhaal rondom het tot stand komen van 1 nieuw restaurant uit 2 restaurants in hele oude pandjes hier.

 

bierblad1 bierblad2

Nieuwe wijnen, kom ze proeven!

Rechts op de foto is de La Scolca Gavi dei Gavi black label. Frisse wijn met tonen van amandelen en hazelnoot, loepzuiver en mooi in balans, tevens de huiswijn van Queen Elizabeth. Het wijnhuis staat in Piemonte.

In het midden ziet u de Italiaanse rosé, La Scolca Rosachiara rosé. Een ronde wijn met intense aroma’s van oranjebloesem en rozen. Harmonieus en zacht van smaak, 95% cortese en 5% Pinot Nero druif. Het wijnhuis staat in Piemonte.

En links de Sauvignon Blanc, natuurlijk uit Italië. Sud-tirol welteverstaan, de Lafoa. Echt een aanrader. Kom hem proberen.

Winnaar januari 2016 bekend

Wij feliciteren Eddy Nijholt uit Lemmer.

Hij is de winnaar van ‘een diner voor 2’.

Met het invullen van de servicekaart krijgen wij als team de juiste feedback om onszelf elke dag te verbeteren. Dank hiervoor.

Uit de 42 ingevulde servicekaarten in januari 2016 is Eddy Nijholt uit Lemmer door onze Sjouke Bleeker van Heineken Nederland uitgeloot. Gefeliciteerd.

Iedereen die een bezoek brengt aan pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer mag de servicekaart die op tafel klaarstaat invullen.

Of hier online.

Winnaar december 2015 bekend

Wij feliciteren Anja Boender. Zij is de winnaar van een diner voor 2.

Met het invullen van de servicekaart krijgen wij als team de juiste feedback om onszelf elke dag te verbeteren. Dank hiervoor.

Uit de 49 ingevulde servicekaarten in december 2015 is Anja door onze Annemarie uitgeloot. Gefeliciteerd.

Iedereen die een bezoek brengt aan pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer mag de servicekaart die op tafel klaarstaat invullen. Of online via feedback op de website pizzerialagondola.nl

Iens Topper 2016

Lemmer – Pizzeria ristorante La Gondola is uitgeroepen tot Iens topper 2016. Met meer dan een kwart miljoen recensies is de Iens Toppers lijst 2016 samengesteld door de eetervaringen van gasten bij de aangesloten restaurants in Nederland. La Gondola uit Lemmer is uitverkozen tot het beste restaurant van Lemmer en de nummer 1 in Friesland onder de Italiaanse restaurants. ‘’Prima resultaat’’, aldus  eigenaar Agostino Panebarco, “en gelukkig kan het altijd beter’’. Om continu te blijven verbeteren gaan we vanaf januari 2016 zelf onze gasten vragen onze servicekaart in te vullen. De resultaten hiervan publiceren wij op onze site  pizzerialagondola.nl. U kunt online de servicekaart invullen. Dank voor uw medewerking.

Agostino, Ymelda, Stefano, Valentina & Marco Panebarco, team Pizzeria Ristorante La Gondola Lemmer.

Slow Wine proeverij

LEMMER- Met de passionele uitleg van de Italiaanse vinoloog Arnaldo Rossi hebben ruim 20 “Lemsters” mogen proeven en kennis mogen maken met Slow Wine. Georganiseerd door liefhebber Kees de Bruin en in samenwerking met Agostino Panebarco werd het een onvergetelijke proeverij met heerlijke hapjes en een afsluitend diner met de bijpassende Slow Wines.

Slow Wines zijn wijnen die uitsluitend hun natuurlijke smaak krijgen door de schil van de inheemse druiven. De teelt van deze druiven gaat verder dan de teelt van biologische druiven en er worden geen chemische stoffen gebruikt die de kleur, geur of smaak van de wijn corrigeren. Er wordt minimaal sulfiet gebruikt, uitsluitend tijdens het bottelen. Arnaldo reist heel Italië door om bij kleine zelfstandige wijnmakers de pareltjes onder de Slow Wines te vinden. Zijn uitleg en passie is verhelderend en aansprekend, de wijnen waren eerlijk en heerlijk . “Whenever you respect mother Earth, you don’t no what kind of wine you will get, but what you get is pure, natural and more alive”, aldus Arnaldo Rossi. pane-vino.it

Mooie vermelding in "Hete Soep"

Blij zijn wij met het bezoek van de redactie van Hete Soep van de Leeuwarder Courant. Voor dit stuk redactie komt een mysterie guest een restaurant bezoeken en worden de bevindingen op allerlei gebieden zoals de gerechten, de ambiance, bediening, etc. “gekeurd”.
Ze schreven een mooie recensie over ons restaurant waar we trots op kunnen zijn.

prima recensie